Erik Peekel is één van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland, op deze pagina verzamelt hij de meest inspirerende sprekers die hij heeft meegemaakt. Vraag via het formulier direct beschikbaarheid en prijs op.

INSPIRERENDE SPREKERS
AvontuurAndré KuipersAndré bracht meer dan 200 dagen door in de ruimte. Met aanstekelijk plezier vertelt hij over zijn missies. Prachtige beelden illustreren zijn meeslepende verhaal.
AvontuurMelvin RedekerMelvin vertelt over zijn bergexpedities. Op welke wijze realiseert hij zijn plannen en hoe werkt hij samen binnen zijn team.
BesturenJan-Peter BalkenendeEx-premier Balkenende is professor governance, institutions and internationalisation. Hij gaat met veel enthousiasme in gesprek met zijn publiek. Na een paar anecdotes uit zijn periode als premier, kunnen de deelnemers vragen stellen rond het thema. Jan-Peter schrijft die vragen op en verwerkt zijn antwoorden tot een boeiend betoog.
CreatiefDaan RoosegaardeDaan is een kunstenaar die de omgeving naar zijn hand zet met technologie. Zijn kunstwerken reageren op mensen. Hij vertelt met aanstekelijk enthousiasme over zijn projecten.
DebatSharon KroesSharon was wereldkampioen debatteren. Hij gaat in debat met de zaal. Ondertussen demonstreert hij verschillende technieken waarmee je iedereen aan je kant kunt krijgen.
DigitaliseringPeter HinssenPeter laat zien wat de impact is van technologie op het leven. Hoe moeten organisaties zich aanpassen om relevant te blijven?
DoorzettenJamie AndrewNa een rampzalige bergexpeditie verloor deze Schot beide armen en benen. Jamie blijft zijn dromen omzetten in actie. Zijn revalidatie is een pittig proces, met protheses is hij inmiddels weer aan het klimmen.
DuurzaamheidHelga van LeurDeze weerkundige laat zien wat de invloed van klimaatverandering is.
DuurzaamheidThomas RauDeze architect benadrukt de schaarste van grondstoffen. Goede ontwerpers bedenken vooraf hoe de materialen kunnen worden hergebruikt.
EconomieMathijs BoumanMathijs is journalist en econoom. Hij presenteert economische ontwikkelingen op een enthousiaste en toegankelijke manier.
EconomieWillem VermeendWillem is hoogleraar Europees fiscaal recht en fiscale economie. Hij heeft een uitgesproken mening over economische ontwikkelingen en kansen voor ondernemers.
EtiquetteHenrik de GrootHenrik was chef protocol van de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Hij geeft inzicht in etiquette en protocol met vermakelijke anecdotes.
EtiquetteJan Jaap van WeeringJan Jaap weet hoe het heurt. Met veel plezier gaat hij daarover in gesprek met zijn publiek. Hij geeft praktisch advies over omgangsvormen en vertelt bovendien graag over de meest bijzondere etiquetteregels.
FilosofieBas HaringBas is volksfilosoof, hij maakt filosofie en wetenschap toegankelijk voor jan en alleman. Zijn onbevangen blik werpt hij graag op elk denkbaar onderwerp.
GastvrijheidMilo BerlijnMilo bezoekt je organisatie als undercover klant. Zijn observaties presenteert hij met veel humor aan je collega’s. Hij geeft direct handige tips om de gastvrijheid en klantgerichtheid te verbeteren.
GelukHans BeckerHans transformeerde de verzorgingshuizen van Humanitas door ‘menselijk geluk’ centraal te stellen. Dat leidde tot indrukwekkende en bijzondere verbeteringen. Zijn inspirerende lessen zijn overal toe te passen.
Historisch perspectiefHerman PleijHerman vertelt gepassioneerd en met veel humor. Deze historicus schuift ook regelmatig aan bij De Wereld Draait Door. Hij past zijn verhaal aan op het onderwerp van je bijeenkomst.
HumorGregor BakZittend achter de vleugel vertelt Gregor zijn verhaal over de kracht van muziek. Deelnemers raden bekende reclametunes. Tot slot heeft Gregor een lied geschreven voor jullie organisatie.
HumorHarry GlotzbachDeze top comedian maakt grappen op maat. Hij baseert zijn verhaal op de input die je vooraf aanlevert.
HumorTom SligtingTom neemt deel aan het programma, zijn observaties verwerkt hij tot comedy. Op een onvergetelijke manier vat hij het evenement samen.
HumorProf. Flip van der WalDeze zogeheten professor wordt serieus aangekondigd, al snel blijkt hij een komiek te zijn. Flip schrijft zijn betoog met PowerPoint op basis van de input die je vooraf aanlevert.
InnovatieMartijn AslanderMensen bedenken slimme oplossingen en die verspreiden zich razendsnel via internet. Martijn laat zien wat de invloed is van een nieuwe generatie die opgroeit met technologie.
InnovatieLucien EngelenLucien past de nieuwste technologieën toe in de zorg. Hij vertelt over de vooruitgang die hij daarmee boekt.
InnovatieVincent EvertsVincent heeft een passie voor innovatie en gadgets. Hij rijdt rond in elektrische auto’s en test 3D brillen. Uit eerste hand vertelt hij met veel enthousiasme welke nieuwigheden eraan komen en wat voor impact dat zal hebben.
Klant centraalPaul MoersDeze marketeer en retaildeskundige verdiept zich in organisaties die succes hebben door goed naar klanten te luisteren. Paul is een prettige verteller met veel pakkende voorbeelden.
Klanten verleidenRoeland DietvorstDeze neuromarketeer legt consumenten in de hersenscanner en stelt hen bloot aan marketinguitingen. Wat kunnen we daar van leren? Hoe kun je klanten verleiden?
LeiderschapJan van SettenJan zet de deelnemers aan het denken over hun rol als leider. Hoe kun je anderen in je organisatie meekrijgen?
LeiderschapBen TiggelaarBen bestudeerde de belangrijkste management literatuur. Hij presenteert grote inzichten op een heel toegankelijke en onderhoudende manier.
LuisterenCorine JansenAls Chief Listening Officer luisterde Corine naar patiënten van het Radboud UMC. Een aantal wensen zette zij om in nieuwe oplossingen.
MarketingSteven van BelleghemSteven spreekt over de invloed van technologie op marketing en het contact met klanten. Efficiency zorgt voor steeds meer digitalisering, maar klanten zoeken intermenselijk contact.
MarketingCor HospesCor schrijft en spreekt over contentmarketing en online marketing. Hij laat zien hoe organisaties kunnen zorgen voor verhalen die het waard zijn om te delen.
MarketingKaren RommeKaren laat zien dat goede marketing geen groot budget vereist. Haar verhaal gaat over het belang van een duidelijke positionering, netwerken en de kansen van social media.
MarketingGuido ThysGuido laat zien hoe je als organisatie waarde kunt toevoegen voor je klanten. Hij gaat op een heel prettige manier de dialoog aan met zijn deelnemers.
MarketingWouter de VriesWouter vertelt over het belang van onderscheidend vermogen. Hij geeft veel voorbeelden van succesvolle dienstenmarketing.
MisdaadJohn van den HeuvelJohn is misdaadjournalist. Hij geeft een kijkje achter de schermen van de onderwereld.
OnderhandelenGeorge van HoutemDe auteur van De dirty tricks van het onderhandelen. George gebruikt voorbeelden en oefeningen om deelnemers de fijne kneepjes van het onderhandelen bij te brengen.
OndernemenJos BurgersOp een bijzonder onderhoudende manier deelt Jos bruikbare inzichten. Hij spreekt over onderscheidend vermogen, de klant centraal stellen en nooit-korting-geven.
OndernemenHennie van der MostHennie vertelt graag over zijn ondernemerschap. Hij zag kansen, die verder niemand zag. Een niet gebruikte kerncentrale veranderde hij bijvoorbeeld in een succesvol attractiepark. Hennie heeft een unieke, nuchtere manier van vertellen.
OndernemenMichiel MullerMichiel is ondermeer oprichter van Tango pompstations en Route Mobiel pechhulp. Hij vertelt graag over zijn avonturen als ondernemer, daarbij deelt hij zijn inzichten.
OndernemenRonnie OvergoorRonnie is een gedreven media ondernemer. Met aanstekelijk plezier deelt hij zijn ondernemerslessen. Hij laat zien wat voor kansen internet biedt.
OndernemenBoris Veldhuijzen van ZantenBoris heeft een aantal internetbedrijven opgericht. Hij vertelt over zijn belevenissen en hij geeft inzicht in de werkwijze van startups.
Onderscheidend vermogenHarry BloeminkHarry laat zien wat het belang is van onderscheidend vermogen. Hij leert je creatief en ondernemend denken.
OvertuigenPacelle van GoethemPacelle bestudeerde de eigenschappen van overtuigende mensen. Zij laat zien hoe je de eigenschappen kunt inzetten om te overtuigen.
OvertuigenPhilip WalkateHoe kun je overtuigend overkomen? Deze cabaretier laat het je ervaren. Hij oefent pitch-vaardigheden met grote groepen deelnemers. Eén op één oefenen de deelnemers op elkaar.
Personal BrandingHenry RobbenHoe kun je ervoor zorgen dat iedereen weet wanneer ze jou moeten bellen… en niemand anders? Henry Robben is marketingprofessor op Nyenrode. Hij zet zijn publiek aan het denken over hun onderscheidend vermogen. Hoe kun je anderen daarvan overtuigen?
PlezierMichiel DrijberMichiel gelooft in plezier als drijvende kracht voor succes. Hij laat zien wat de kracht van plezier is.
PresterenMarc LammersDe hockeydames van deze topcoach wonnen goud op de Olympische Spelen. Marc laat zien hoe je het uiterste uit jezelf en uit je team kunt halen. Wat kun je leren van topsporters?
PsychologieMargriet SitskoornMargriet geeft inzicht in de werking van ons brein. Met de hulp van een paar deelnemers laat zij live een paar experimenten zien.
Sociale InnovatieMenno LantingMenno laat zien hoe mensen met elkaar samenwerken in het netwerktijdperk. Hij vertelt hoe organisaties zich aanpassen aan een veranderende wereld.
Social MediaGerrit HeijkoopGerrit zet de mogelijkheden van Social Media op een rij. Hij laat je ervaren wat de kansen zijn voor je eigen organisatie.
TransformatieJan BommerezHoe kun je tot succesvolle veranderingen komen in organisaties? Jan Bommerez vertelt over het belang van een cultuur van openheid, veiligheid en vertrouwen.
TrendsAdjiedj BakasDeze trendwatcher is een bevlogen verteller. Hij gebruikt bijzondere filmpjes en voorbeelden om duidelijk te maken dat er veel verandert in de wereld. Hij stemt zijn verhaal af op het thema en het publiek.
TrendsRob CreemersRob volgt alles dat met de impact van IT te maken heeft. Hij zet graag een aantal relevante inzichten op een rij, goed onderbouwd.
TrendsRichard van HooijdonkIn sneltreinvaart zet Richard veel innovaties en technologische ontwikkelingen op een rij.
DAGVOORZITTERS
 • Erik Peekel, professioneel dagvoorzitter
 • Gregor Bak, de muzikale dagvoorzitter
 • Maarten Bouwhuis, presentator bij BNR
 • Eva Brouwer, presentatrice bij RTV Utrecht
 • Roderik van Grieken, oprichter van het Nederlands Debat Instituut
 • Bas Haring, filosoof
 • Tom van ’t Hek, presentator bij BNR
 • Sophie van Hoytema, professioneel dagvoorzitter
 • Rens de Jong, presentator bij BNR
 • Rob Koops, professioneel dagvoorzitter
 • Frenk van der Linden, journalist
 • MIER, duo improvisatie cabaretiers
 • Rutger Mollee, professioneel dagvoorzitter
 • Ronnie Overgoor, oprichter 7 Ditches TV
 • Marijke Roskam, presentatrice bij BNR
 • Lars Sørensen, professioneel dagvoorzitter
 • Humberto Tan, presentator bij RTL 4
 • Paula Udondek, professioneel dagvoorzitter
 • Bas van Werven, presentator bij NPO
 • Merel Westrik, presentatrice RTL Nieuws
 • Pauline de Wilde, presentatrice bij RTL Z
AANVRAGEN

Check direct beschikbaarheid en prijs!Een moment geduld aub.
zo organiseer je een event
Contact
Aaaaha! Bureau voor live communicatie
Koninginnegracht 38
2514 AD Den Haag
070-3921140
info@livecommunicatie.nl
www.livecommunicatie.nl